Dit zijn onze partners

Partners: samen sterk voor mooie, nieuwe, spannende natuur en biodiversiteit
In onze visie moet je niet alles alleen willen doen. Samen sta je sterk, zeker als je een gemeenschappelijk doel nastreeft: mooie, nieuwe en spannende natuur met biodiversiteit. Op het gebied van begrazing en gebiedsbeheer werken we daarom samen met partners als Ark en Strabo. Wetenschap, kennis en onderzoek is ook zo'n domein waar we samenwerking zoeken met gerenommeerde kennisinstituten en verenigingen. Op dit vlak werken we onder andere nauw samen met De Universiteit Wageningen en het Samenwerkingsverband Exmoor Pony's.

Visie op partnership
Onze opdrachtgevers, beheerders en/of eigenaren van (natuur)gebieden en terreinen, zien wij ook als onze partners. Alleen in een goede samenwerking is het mogelijk onze gemeenschappelijke natuurdroom te verwezenlijken. Dat doen we op een open en betrokken wijze. Met passie en als gelijkwaardig gesprekspartner gaan we gezamenlijk de uitdaging aan om op innovatieve wijze tegen interessante tarieven begrazingsoplossing op maat te bieden. We werken al jaren op prettige wijze samen met onder andere natuurorganisaties als Brabants Landschap en Natuurmonumenten, overheden als Rijkswaterstaat, Gemeenten en Waterschappen en het bedrijfsleven als het Havenbedrijf Rotterdam. 

Hieronder treft u de logo's van onze samenwerkingspartners aan. Klik op het logo en u gaat naar de website van de organisatie.

NB Deze pagina is nog onder constructie en daarom nog niet volledig.

logo ark.png       rewilding_europe_logo.png        staro-logo.png

Universiteit-Wageningen.jpg    logo exmoorpony.jpg

logo natuurmonumenten.png       Bl-logo-fc.jpg logo-staatsbosbeheer.jpg

  rijkswaterstaat-logo.jpg          logo-waterschap-aa-en-maas.jpg           gemeente cuijk.jpg

   Gemeente-Tilburg-480x480.png              logo-gemeente-oss.jpg           CRS_HavenbedrijfRotterdam_Large.jpg