Welkom bij Stichting Taurus

Al meer dan twintig jaar maken wij echte natuur mogelijk met onze Taurus-kuddes. Stuk voor stuk prachtige dieren die door begrazing van cultuurlandschap weer aantrekkelijke natuur creƫren. Stichting Taurus was een van de eerste organisaties in Nederland die begon met natuurbegrazing door het uitzetten van Schotse Hooglanders. Inmiddels is Taurus uitgegroeid tot een expert op het gebied van natuurlijke begrazing met verschillende rassen herbivoren. Bovendien heeft Taurus zich ontwikkeld tot een gerespecteerd partner voor natuurbeheerders en landeigenaren als het gaat om duurzame natuurontwikkeling. U als natuurliefhebber bieden we attractieve ruige natuurgebieden, waar u kunt wandelen, fietsen en struinen terwijl u kennismaakt met onze wilde grazers of gewoon geniet van prachtige flora en fauna in een mooi landschap.